Top

Reviews & Ratings Hyundai IONIQ Hybrid

Hyundai IONIQ Hybrid 9.0104
Hyundai IONIQ Hybrid

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Henk Zuijlen26-04-2019
   (8.9)

   Volwassen rijdende Hybride auto, gemiddelde verbruik 1 op 21. Mooi interieur, met veel ondersteunende informatie om zuinig rijden te motiveren.

  • Gerard de Ridder14-04-2019
   (8.3)

   Sinds bijna een jaar rijden wij een premium Ioniq hybride. Daarvoor reden we een skoda superb 1.8 tsi daarmee hebben we 8 jaar en 108000km gereden. Doordat de motor steeds meer olie ging gebruiken hebben we hem ingeruild. De verkoopster in zutphen heeft ons goed geholpen en afgezien van de herrie boven de 50 km is deze auto een fijne comfortabele reisauto. We gaan elk jaar 5 maanden naar de algarve en de auto is 100% zuiniger dan de superb. In de bergen kom ik niet onder de 1op 20 en in de algarve loopt de auto 1op 27 verrassend voordelig. Op een helling en bij inhalen is de auto in de sportstand snel en mis je de turbo niet. Ook wij hebben met een lege startaccu gestaan, maar als je het weet, kun je de auto alternatief starten en is alles weer ok. Voor de autoruiten zonder wisser, gebruik ik rain x waarbij de regendruppels er boven 50km/uur er snel afwaaien en de ruiten goed doorzichtig blijven. De herrie door de banden en soms windgeruis is erg storend, vooral op de autowegen.

  • E. van der Vlies27-01-2019
   (8.9)

   Het is een mooie auto, niet de snelste maar vlot genoeg. Over buitenkant en binnenkant ben ik zeer tevreden. Het blijft een balans tussen prijs en luxe. Ik vind de balans zeer geslaagd. Wat mooi is blijft een kwestie van smaak. Ik ben heel erg tevreden wat je ziet en krijgt voor je geld. Na 30 jaar Toyota rijden heeft Hyundai deze keer gewonnen.

  • G.van de Pol21-11-2018
   (10.0)

   Een heel fijne auto met veel technische hulpmiddelen en mogelijkheden die goed kunnen worden ingesteld. In het begin wel even wennen want het zijn er vele.

Videocall afspraak maken!